ÉS NOTÍCIA Entrevista a Norma Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre


Una visió renovada per a Jaume Rocamora

Albert Pascual // TORTOSA

Minuts abans del migdia de dissabte, 3 de març, Jaume Rocamora donava l'última ullada a la sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa que exposa 40 obres de l’artista. Peces que van des dels anys 60 del segle passat fins a l'actualitat, i que tractaran d'oferir una visió polièdrica i renovada del creador.

Les obres es presenten de manera lineal en petits conjunts i conviden al diàleg entre les peces de diferent cronologia i la reflexió sobre alguns aspectes que configuren el llenguatge artístic de Rocamora. L'objectiu, tornar a descobrir el seu treball més enllà dels paràmetres temporals, i desvetllar els patrons de la seua creació. Per a Rocamora, el més important és l'exposició en conjunt i reivindica la figura del col·leccionista.

Al sol del migdia, desenes de persones escoltaven atentes l'artista que ha comptat amb la col·laboració del crític d'art Francesc Miralles. També present Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, qui considerava aquest 5 de març com un dia molt important per la ciutat.

Nascut l'any 1946, Jaume Rocamora va iniciar els seus estudis artístics a l'Escola Taller d'Art de la ciutat. Les seues obres s'han pogut contemplar a museus i espais d'art a Catalunya i la resta d'Espanya, i també amb una projecció internacional a països de la vella Europa i els Estats Units.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Manel Masià, president del PDeCAT d'Amposta

DESTAQUEM

"L'Univers"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació