ÉS NOTÍCIA Alumnes del Col·legi Teresià de Tortosa, al Primera Columna


Una desfilada tenyirà de verd Tortosa pel Saint Patrick's Day

Albert Pascual // TORTOSA

Amb l'arribada de la primavera els irlandesos de tot el món surten al carrer per celebrar el dia de Sant Patrici, una festa que a les Terres de l'Ebre se celebrarà a Tortosa per segon any consecutiu els dies 16 i 17 de març.

"A tot el món celebrem el dia de Sant Patrici amb un festival com només els irlandesos sabem fer. Bevem cervesa Guiness, mengem una mica, i també fem festa i música. I el Tortosa English Festival, després de sis anys, es mostra orgullós de presentar la desfilada del Dia de Sant Patrici", ha explicat Paul O-Riordain, organitzador del Tortosa English Festival.

Una desfilada on el color verd i la festa tenyiran els carrers del centre de Tortosa a més de bona música, sempre en anglès, de conjunts d'aquí i d'allà (Cor Flumine, LaBinota, Celtic Pipers, Ian Lints, Mag Ignasi, o Sláinte Irish Music), a més dels plats i begudes més típics de la gastronomia irlandesa.

Per als organitzadors del Tortosa English Festival i el dia de Sant Patrici, fer aquesta festa suposa expandir una festivitat que se celebra a tot el món.

Un mes després se celebrarà la sisena edició del Tortosa English Festival. Un certamen que ha anat creixent any rere anys fins a consolidar-se a la ciutat.

La cita serà el 16 i 17 de març amb la celebració del Saint Patrick's Day.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Normal Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació