ÉS NOTÍCIA Entrevista a Norma Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre


Tortosa no descarta el porta a porta amb el nou contracte de neteja

Gustau Moreno // TORTOSA

Domingo Tomàs ha afirmat aquest divendres que, durant els 10 anys de durada del nou macrocontracte de la neteja, es podria plantejar la implantació del servei de recollida porta a porta. Com a mínim, en alguns sectors o barris molt concrets de la ciutat, així com en alguns pobles del municipi. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el regidor de Serveis de Tortosa ha reconegut el bon funcionament d’aquest sistema en alguns municipis petits del territori. Però ha volgut advertir què suposaria tenir el porta a porta en una ciutat com Tortosa.

Segons Tomàs, avui per avui no tocaria implantar el porta a porta. Però ha dit que una vegada unificat i endreçat el servei de recollida de la brossa i la neteja viària, l’Ajuntament no es tancarà ni al porta a porta, ni a qualsevol millora tecnològica. De fet, ha assenyalat que l’altre repte és que la ciutadania utilitze correctament les illes de contenidors.

El regidor de Serveis ha avisat que cal millorar els índexs de recuperació i reciclatge a Tortosa, per sostenibilitat però també per evitar futures pujades del rebut de la brossa. Tomàs ha detallat que el nou macrocontracte podria ser adjudicat cap a finals de l’estiu, i que l’Ajuntament té la voluntat de crear almenys cinc noves illes de contenidors soterrats. Alguns dels punts en què es vol actuar són el nucli històric i al mercat central.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Manel Masià, president del PDeCAT d'Amposta

DESTAQUEM

"L'Univers"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació