ÉS NOTÍCIA Entrevista a Núria Ventura, alcaldessa d'Ulldecona


Piñol: 'La Generalitat ha perjudicat Móra d'Ebre amb la llei de Barris'

Gustau Moreno // MÓRA D'EBRE

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha fet aquest dilluns un balanç agredolç de les actuacions de la llei de Barris a la població. Una carpeta que l’Ajuntament de Móra d’Ebre va tancar el 31 de desembre passat, amb l’acabament de les obres dels talussos del castell. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Piñol ha dit que difícilment han arribat al 45% d’execució del total del projecte, que preveia una inversió de 7,2 milions d’euros.

Piñol ha recordat que durant tres anys la Generalitat va tancar l’aixeta per finançar els projectes dels ajuntaments. I que ara hi ha una sèrie de consistoris que es plantegen reclamar alguna via alternativa per accedir a aquests fons pendents.

L’alcalde ha insistit que ajuntaments com Móra d’Ebre o Banyoles han patit un greuge per part del govern català, en relació a la llei de Barris. Per tant, ha demanat alternatives per als municipis afectats per les retallades de finançament.

D’altra banda, Piñol ha repassat el pressupost municipal per al 2018, que ascendeix a 5,7 milions d’euros. Els comptes són un pèl inferiors als de l’any 2017 perquè hi ha menys inversió, que serà d’uns 700.000 euros. L’alcalde ha assenyalat quines seran les principals actuacions, com ara la construcció d’una passera que unirà el passeig del Pont fins a l’illa de Saurí, per sota del pont de les Arcades.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa

DESTAQUEM

"El Carnaval"

Entrevista Club Handbol Amposta


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació