ÉS NOTÍCIA Alumnes del Col·legi Teresià de Tortosa, al Primera Columna


Paladella demana reunir-se amb Puigdemont abans del 16 d’agost

Fins ara, el govern català només li ofereix una trobada amb el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre

Gustau Moreno / Manel Capell // BATEA

L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ja té cita per reunir-se amb el subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona, Jordi Sierra. Serà el proper dimecres, 16 d’agost. Paladella vol traslladar-li la “discriminació” que assegura que pateix aquest poble de la Terra Alta per part del govern de la Generalitat, i que va portar l’alcalde a plantejar la possible marxa de Catalunya i l’annexió amb l’Aragó. Una trobada que Paladella volia que fos després de reunir-se també amb el president Carles Puigdemont.

En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que el govern de Batea fa set anys que arrossega problemes amb la Generalitat. Qüestions com les 30 places pendents de la residència de la gent gran, la instal·lació de nous parcs eòlics sense tenir en compte l’opinió de l’Ajuntament, o un litigi pel terme amb el municipi de Gandesa.

Paladella també ha explicat que no han tingut cap tipus de resposta per part del govern català, més enllà d’emplaçar-lo a una reunió amb el delegat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès. De fet, l’alcalde ha reiterat que espera poder reunir-se amb Puigdemont o amb algun conseller abans de la seua trobada de dimecres amb el subdelegat.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació