ÉS NOTÍCIA Temps Afegit


Neguit per la sequera a Horta, que vol aigua del reg de la Terra Alta per a les granges

Per solucionar la falta d’aigua a mig termini, tant Horta de Sant Joan com Arnes voldrien disposar de part de la concessió del reg oriental de la Terra Alta

Gustau Moreno // HORTA DE SANT JOAN

L’alcalde d’Horta de Sant Joan ha explicat aquest dilluns que afronten l’estiu amb preocupació per les altes temperatures i la sequera. A final de l’estiu passat, l’Ajuntament ja va haver d’aplicar restriccions d’aigua fora del nucli urbà, sobretot a granges i masos. Les restriccions s’aplicava a les nits, quan es va demanar als propietaris que utilitzessin els dipòsits per abastir els animals. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Joaquim Ferràs ha detallat que durant el darrer any s’han pogut fer millores importants per garantir el subministrament d’aigua a la població.

De fet, Ferràs ha apuntat que per solucionar la falta d’aigua a mig termini, tant Horta de Sant Joan com Arnes voldrien disposar de part de la concessió del reg oriental de la Terra Alta. Sobretot, per garantir el subministrament a les nombroses granges de la població, que són grans consumidores d’aigua.

D’altra banda, Ferràs ha assenyalat que l’aparició de diverses dificultats tècniques retardaran algunes setmanes l’acabament de les obres de millora del nucli antic.

Amb tot, la previsió de l’Ajuntament és que la plaça ja estarà pavimentada a l’agost, que és quan s’espera l’afluència de més turistes a la població.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació