ÉS NOTÍCIA Els Destacats de Josep Baubí del 21 de febrer


Miró (PSC), a l’alcalde d’Amposta: ‘Un programa electoral no és un pla estratègic’

Gustau Moreno // AMPOSTA

El portaveu del PSC d’Amposta, Francesc Miró, ha afirmat aquest dijous que el municipi necessita un pla de mobilitat i un pla estratègic, tal i com es demana des de la Federació d’Associacions de Veïns. Quant al pla estratègic, Miró ha volgut respondre unes declaracions de l’alcalde a Canal 21 Ebre. En concret, Adam Tomàs va afirmar que l’Ajuntament no necessita un pla estratègic perquè l’equip de govern d’Esquerra d’Amposta, amb majoria absoluta, té l’aval de la ciutadania al seu programa electoral. Miró ha volgut deixar clar que un programa electoral no és un pla estratègic.

Quant a la millora de la mobilitat, Miró ha recordat la proposta del PSC de fer gratuït el transport públic, així com d’habilitar una parada del bus a l’Hospital Comarcal del Montsià. En aquest sentit, el portaveu socialista ha lamentat que ara es vulga construir un pàrquing en superfície a la zona de l’hospital, al mateix temps que s’eliminen places d’aparcament amb les obres del carrer Gran Capità.

En la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha anunciat que el PSC portarà al seu programa la creació d’una empresa municipal per comercialitzar energia elèctrica renovable. Això és just el que proposa la moció dels socialistes que es va aprovar al ple d’Amposta, i que busca combatre la pobresa energètica. Segons Miró, el cost per a l’Ajuntament podria ser d’uns 300.000 euros.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Miquel Carles, president del Fepromodel

DESTAQUEM

"El Carnaval"

Entrevista a l'equip ciclista Controlpack


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació