ÉS NOTÍCIA Els Destacats de Josep Baubí del 21 de febrer


La Passió es promociona per atreure públic d’arreu de les Terres de l’Ebre

Cinta Bonet // ULLDECONA

La Passió d’Ulldecona d’aquest 2018 continua amb la seva promoció en diferents punts de les Terres de l’Ebre i també de Castelló. En concret, l’acte del davallament de La Passió es podrà veure a Gandesa i Tortosa. A més, i més enllà de les quatre representacions que es faran al Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona el 4 i 11 de març en català i el 8 i 15 d’abril en castellà, també a Tortosa es podrà gaudir de l’obra en català el 18 de març mentre que el 24 de març es representarà a Nules, Divendres Sant a Benicarló i dissabte Sant a Xert. El president del Patronat de la Passió d’Ulldecona, Jordi Carapuig, ha explicat que el públic de l’Ebre és l’assignatura pendent. També ha dit que la d’Ulldecona és la única Passió que també es representa en castellà fruit de l’elevada demanda.

El director de la Passió, Josi Ganzenmüller, ha destacat el nivell dels actors que participen en l’espectacle.

Per la seva part, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha destacat que la Passió genera força dinamisme cultural al poble.

El cartell és obra de la dissenyadora tortosina Marta Santo. En aquest cas s’ha buscat que la protagonista sigui una dona, la Verge Maria. De fet, es busca representar el patiment d’una mare. Per a l’ocasió també s’han preparat diversos paquets turístics.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Miquel Carles, president del Fepromodel

DESTAQUEM

"El Carnaval"

Entrevista a l'equip ciclista Controlpack


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació