ÉS NOTÍCIA Temps afegit


Josep Pitarch, dos novel·les i un tercer llibre d’història sobre la Ràpita

Gustau Moreno // SANT CARLES DE LA RÀPITA

Abans de la propera diada de Sant Jordi, l’historiador Josep Pitarch haurà publicat, en pocs mesos, fins a tres llibres relacionats amb la historia local de la Ràpita. El que ja es troba a les llibreries és la novel·la ‘Fills d’un somni perdut’, una novel·la històrica sobre la fundació de la Nova Població de Sant Carles de la Ràpita, amb la que Pitarch va ser finalista als Premis Literaris Sebastià Juan Arbó del 2016. Pitarch ha dit a Canal 21 Ebre que va escriure la novel·la per apropar la història al públic juvenil, i ha explicat els motius que van fer fracassar el projecte de la nova ciutat de la Ràpita durant el final del regnat de Carles III.

L’altre llibre de Pitarch que aviat veurà la llum serà la novel·la ‘Deslliurem-nos de qualsevol mal. Memòries d’un mal content’. En aquest cas, l’historiador sí que va guanyar l’any passat el premi de narrativa de la Ràpita. A la novel·la explica com el ‘tio Flores’, un militant anarquista de Barcelona amb una vida de pel·lícula, acaba reconvertit en falangista a la Ràpita, després de la Guerra Civil.

Finalment, abans de Sant Jordi també ha de sortir publicat el llibre sobre la importància naval del port dels Alfacs i la seua relació amb diferents fets històrics, que editarà l’Autoritat Portuària de Tarragona.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Miquel Carles, president del Fepromodel

DESTAQUEM

"El Carnaval"

Entrevista a l'equip ciclista Controlpack


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació