ÉS NOTÍCIA La cooperativa de l'Aldea, cap al bon camí


Joaquim Ferràs: ‘L’ampliació del Parc Natural dels Ports no ens fa por’

Gustau Moreno // HORTA DE SANT JOAN

El nou govern català haurà de decidir si impulsa l’ampliació del Parc Natural dels Ports. En aquest sentit, l’alcalde d’Horta de Sant Joan ha afirmat aquest dilluns que l’anterior govern mai va arribar a plantejar oficialment l’ampliació del Parc Natural. I això, tot i que des de la Generalitat s’havia afirmat que a Horta de Sant Joan hi havia reticències a ampliar l’àmbit de protecció, i que això havia retardat el projecte. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Joaquim Ferràs ha insistit que el tema no es va arribar a plantejar “seriosament”.

A banda de reclamar els informes tècnics que justifiquin l’ampliació, l’alcalde també ha dit que qualsevol mesura d’aquest tipus ha d’anar acompanyat de les oportunes dotacions econòmiques. Així, Ferràs ha conclòs que no li fa por cap tipus d’ampliació del Parc Natural, sempre que es tingui en compte la gent que viu al territori.

D’altra banda, la rehabilitació del Mas de Burot no és l’únic projecte que Horta de Sant Joan té al Parc Natural dels Ports. Ferràs ha esmentat projectes relacionats amb la gestió forestal sostenible i també amb la protecció d’espècies, com ara la reintroducció del voltor trencalòs. De fet, l’alcalde ha assenyalat que el Parc Natural té molt de potencial, i ha lamentat les retallades en el pressupost que s’han produït en els anys de la crisi.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Manel Masià, president del PDeCAT d'Amposta

DESTAQUEM

"L'Univers"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació