ÉS NOTÍCIA Temps afegit


Jaume Solé deixa tots els càrrecs al PP i es dóna de baixa del partit

Gustau Moreno // TORTOSA

El tortosí Jaume Solé Purcalla és la darrera baixa important del PP a les Terres de l’Ebre. Solé va dimitir el 5 de febrer passat de tots els càrrecs orgànics al partit: era president del PP de Tortosa; president de Noves Generacions a la província de Tarragona; secretari d’Estudis i Programes del PP de Tarragona, i secretari d’Anàlisi Electoral de Noves Generacions a nivell espanyol. De fet, Solé ha confirmat que també ha deixat la militància del partit liderat per Mariano Rajoy.

A les eleccions del 2015, Solé havia anat de número 2 a la llista encapçalada per Xavier Dalmau, únic regidor del PP a Tortosa. De fet, el motiu principal de la seua renúncia ha estat, segons explica, el trencament del pacte de cavallers que hi havia entre ell i Dalmau. Segons Solé, Dalmau s’havia compromès a deixar l’acta de regidor a l’equador del mandat, per deixar-lo com a regidor els dos últims anys i preparar-se com a cap de llista per a les municipals del 2019. En aquest sentit, un altre motiu és la “falta de confiança” amb la direcció provincial del PP, que no va donar-li suport públic en el seu conflicte amb Dalmau. Finalment, Solé també ha lamentat el seu “total desacord” amb el funcionament del PP a les Terres de l’Ebre, així com la falta de “canvis i regeneració” del partit després de les eleccions.

D’altra banda, cal recordar que el mes passat era Joaquim Llopis, president del PP al Baix Ebre, qui anunciava que també deixava la militància del partit i es passava al grup de regidors no adscrits a l’Ajuntament de Roquetes.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Miquel Carles, president del Fepromodel

DESTAQUEM

"El Carnaval"

Entrevista a l'equip ciclista Controlpack


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació