ÉS NOTÍCIA Entrevista a Manel Masià, president del PDeCAT d'Amposta


El port de Sant Carles de la Ràpita es promou a la fira Seatrade a Florida

ACN // SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Generalitat, a través de l'empresa pública Ports de la Generalitat, participa en la fira Seatrade Cruise Global 2018, amb els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita i les seues destinacions per promoure, a través de les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, instal·lacions portuàries, nous serveis i les activitats turístiques davant la indústria creuerística. La Seatrade Cruise Global és l'aparador internacional més important del sector de creuers que se celebra del 5 al 8 de març, a Fort Lauderdale, Florida (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics i els professionals de la indústria.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha assistit per segon any consecutiu a la fira Seatrade, acompanyat dels tècnics de diferents organismes. "Anem als Estats Units amb l'objectiu d'organitzar trobades amb les principals companyies, fidelitzar navilieres i buscar noves línies de creuers tant per a la Costa Brava i com per a les Terres de l'Ebre", ha subratllat Gómez.

Aquestes dues marques han donat suport aquests dies, amb l'esponsorització de l'acte més important de l'associació dels ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise), la conferència 'Tendències a la Mediterrània', on s'han explicat les principals novetats del sector i quina serà la tendència d'aquesta activitat a la Mediterrània els pròxims anys. Així mateix, els representants de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port donaran a conéixer als responsables de la indústria creuerística d'arreu del món els tres enclavaments catalans i les principals activitats que poden fer els turistes de creuer.

Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port promouen els tres ports gestionats per la Generalitat amb tràfic de creuers, i el ventall d'activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives, de natura i d'oci que s'ofereixen als turistes de creuer a les respectives destinacions.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Manel Masià, president del PDeCAT d'Amposta

DESTAQUEM

"L'Univers"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació