ÉS NOTÍCIA La Diada de l'Arròs, Col i Fesols de l'Aldea


Deltebre redueix la ràtio d’endeutament fins al mínim històric del 40,4 per cent

ACN // DELTEBRE

L'equip de govern de l'Ajuntament de Deltebre segueix treballant per millorar la situació econòmica del consistori. En aquest sentit, les dades econòmiques del darrer exercici pressupostari, el 2017, contemplen que la ràtio d'endeutament en data 31 de desembre se situa al 40,49%, 4.769.120,70 €, un mínim històric en la gestió del mateix ajuntament i que rebaixa amb un 12% el mínim ja aconseguit l'any anterior.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que "treballem amb l'objectiu de millorar la solvència de les finances municipals, deixar un ajuntament molt menys endeutat dels que ens vam trobar quan vam entrar i seguir realitzant aquelles actuacions necessàries per a executar al programa de mandat i a les inversions previstes".

Al mateix temps, l'Ajuntament ha tancat l'exercici 2017 amb un romanent de tresoreria positiu de 4.519.245,17 €. És a dir, més de 1.100.000 € respecte a l'any anterior i més de 1.500.000 € respecte a l'any 2015. L'estalvi net se situa en un percentatge del 20%, de manera que amb totes aquestes dades, conjuntament amb el compliment de la regla de la despesa, l'Ajuntament de Deltebre compleix amb tots els indicadors de solvència.

Totes aquestes xifres positives tenen la seua concreció amb el termini de pagament a proveïdors. El qual, si bé aquest presentava un període mitjà de pagament de 18 dies durant l'any 2015, de 3,84 dies el 2016, el darrer any 2017 es va agilitzar fins als 1,23 dies de mitjana des de l'aprovació de la factura. També un altre mínim històric.

El plenari del mes de març també ha estat marcat per l'aprovació de la moció d'UGT en relació amb la vaga feminista convocada per aquest dijous 8 de març. Una moció que ha estat presentada pel grup del Partit Demòcrata de Deltebre i que també s'ha aprovat, a banda dels mateixos vots del PDeCAT, amb els vots a favor d'ERC, CE-Socialistes i l'abstenció de la CUP.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Normal Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació