ÉS NOTÍCIA Joan Todó, a Tens Un Racó Dalt del Món


Deltebre projecta una rotonda per acabar amb un encreuament conflictiu

Albert Pascual // DELTEBRE

Aquest són els projectes que en els pròxims mesos transformaran part del municipi de Deltebre. L’alcalde, Lluís Soler, ha exposat dijous al matí les línies de treball a poc més d’un any per a les eleccions.

Així, el carrer Girona de Deltebre es convertirà en artèria fonamental del futur anell viari del Delta de l’Ebre que conectarà les dos vores del riu a través del pont lo Passador. Un carrer que aglutina un dels nous espais culturals del municipi, la Biblioteca del Delta de l’Ebre.

Amb 119.000 euros de pressupost, quedarà enllaçada la biblioteca amb l’institut gràcies a una zona ajardinada, a més de la creació d’una zona d’aparcament.

També es farà un espai expositiu en una de les cares del gran edifici de la Biblioteca, un projecte previst per a l’any 2019.

Altres projectes vitals per a Deltebre són la millora de la seguretat a l'encreuament entre el carrer Girona i l'avinguda Robert Graupera amb la construcció d'una rotonda. L'obra tindrà un cost de gairebé 230.000 euros permetrà posar punt final a un dels punts negres de la circulació viària del municipi. En paraules de Lluís Soler, s’ha pensat en una solució innovadora per fer una rotonda desplaçada i així no afectar cap casa.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Normal Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació