ÉS NOTÍCIA Districte 21. 15 de febrer


Deltebre estrena nova seu per al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç

Cinta Bonet // DELTEBRE

L’Ajuntament de Deltebre ha adaptat un equipament municipal per al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, anomenat CDIAP, per tal que segueixi duent a terme la seva tasca d’atenció als infants de 0 a 6 anys que presenten algun trastorn en el desenvolupament o es troben en risc de patir-lo i, al mateix temps, donar compliment a un dels 34 expedients desfavorables de l’auditoria. Segons aquest expedient, l’antic equipament, de propietat privada, va ser llogat al maig de 2015, just dies abans de les eleccions municipals, sense respectar els criteris de lliure concurrència i ascendint a un valor contractual de 236.000 euros durant 10 anys.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “en cap cas s’entenia, amb l’ampli ventall d’equipaments municipals que disposa l’Ajuntament de Deltebre, l’opció d’un lloguer a 10 anys d’un local privat”. L’adequació d’aquest nou equipament, situat al carrer Ramon i Cajal número 19, ha tingut un cost del voltant de 42.000 euros.

El nou CDIAP compta amb tres despatxos d’atenció personalitzada, dos sales polivalents, la sala de fisioteràpia, la sala de reunions, un patí intern, un magatzem i els corresponents lavabos. En total, més de 180 xiquets i xiquetes són atesos pels professionals d’aquest centre, així com de municipis propers com són el cas de l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, l’Ametlla de Mar i el Perelló.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa

DESTAQUEM

"El Carnaval"

Entrevista Club Handbol Amposta


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació