ÉS NOTÍCIA La cooperativa de l'Aldea, cap al bon camí


Amposta vol un espai de formació al nou altell del mercat municipal

Gustau Moreno // AMPOSTA

La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, ha donat aquest dilluns més detalls del nou espai que volen instal·lar a l’altell del nou mercat d’Amposta, per fomentar la modernització i formació dels paradistes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sancho ha dit que la creació d’aquest nou espai és una de les obres pendents al mercat municipal, un cop que estan a punt d’enllestir-se els treballs de renovació de la coberta principal i dels serveis exteriors. A banda, també es vol afavorir la digitalització del mercat, així com el comerç en línia i la venda a domicili.

La primera fase de les obres del mercat ha tingut un pressupost de 536.000 euros. La segona fase té previst recuperar les cobertes de les caselles laterals i el terra original. També una pintada general i acabar de sanejar els vitralls. De fet, les obres en marxa han obligat a retardar un any del 70è aniversari del mercat. El primer acte per celebrar aquesta efemèride va ser dissabte, amb una exposició fotogràfica i la cinquena edició del Tast al Mercat de Nit. Sancho ha destacat que aquest tipus d’activitats serveixen per dinamitzar el mercat, i també per atraure un públic més jove.

D’altra banda, la regidora ha explicat que l’Ajuntament seguirà implantant el pla local de dinamització comercial, i potenciant la Taula de Treball de Comerç Local. De fet, també ha afegit que l’opinió de les entitats serà molt important per definir el nou pla de mobilitat d’Amposta.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Manel Masià, president del PDeCAT d'Amposta

DESTAQUEM

"L'Univers"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació