ÉS NOTÍCIA Entrevista a Núria Ventura, alcaldessa d'Ulldecona


‘Mesela i Naïm’, un conte jesusenc per a ‘Una mà de contes’

Gustau Moreno // JESÚS

L’Institut Escola Daniel Mangrané ha organitzat per aquest proper 6 de febrer la preestrena del conte ‘Mesela i Naïm’, que s’emetrà al programa ‘Una mà de contes’ de Televisió de Catalunya. El curs passat, amb el conte ‘Mesela i Naïm’, els alumnes que actualment estan cursant sisè van guanyar els Jocs Florals Escolars de Catalunya, en la categoria de conte audiovisual il·lustrat. El premi consistia en material escolar i en tornar a enregistrar el conte per al programa del canal Super 3. De fet, des de l’inici de curs han estat treballant amb el director i amb el guionista del programa ‘Una mà de contes’.

‘Mesela i Naïm’ explica la història d’uns refugiats. Els alumnes van elegir aquest tema després que la Fundació Provocant la Pau els fes una xerrada al centre. A partir d’aquesta xerrada, va sorgir la idea de fer un conte col·lectiu i així sensibilitzar als xiquets i xiquetes de la crua realitat de les persones refugiades.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la cap d’estudis de l’Institut Escola Daniel Mangrané, Cristina González, ha afirmat que la producció del conte ha estat tota una experiència per a alumnes i professors.

La tutora dels alumnes, Tere Navarro, també ha volgut remarcar que el mèrit va ser dels xiquets i xiquetes.

L’acte de presentació de ‘Mesela i Naïm’ serà el 6 de febrer a partir de les set del vespre, al gimnàs de l’institut escola de Jesús. En aquest acte es farà una primera projecció del conte, que s’estrenarà pel canal Super 3 el proper 9 de febrer.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa

DESTAQUEM

"El Carnaval"

Entrevista Club Handbol Amposta


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació